Tekemistä koko kesäksi – Glimsissä

Jahka kesä jaksaa tulla (tätä kirjoittaessani paistaa aurinko JA sataa räntää…), alkavat kesämenot. Välillä se tarkoittaa sitä, että paikat menevätkin kiinni – mutta ei Glims! Jos ette ole vielä huomanneet, niin kannattaa hakea Glimsin kesäesite. Se on tämännäköinen:

Glims-esite

Satoi räntää tai ei, Glimsin kesä on jo alkanut ja ohjelmistoa riittää yli koko kesäkauden. Esimerkiksi ensi viikolla työnäytöksessä parkitaan nahkaa ja keitetään punamultaa ja rajasuutarikin saapuu Glimsiin. Ja torstaina 18.5. on kansainvälinen museopäivä, ja se tarkoittaa muun muassa sitä, että Glimsiin on vapaa pääsy.

Kesän mittaan on useampikin työnäytös, jossa värjätään lankoja kasviväreillä. Ihan ehdoton juttu, jos on vähänkään kiinnostunut väreistä ja langoista.

Värjätyt langat
Keltainen kerä on on saanut värinsä lupiinin lehdistä, siniset on värjätty morsingolla.

Lampaan keritsemistä pääsee seuraamaan vasta elokuulla, mutta villan kanssa pääsee tekemisiin jo aiemmin: esimerkiksi lasten sunnuntaina 28.5. huovutetaan palloja ja 9.6. työpajassa pääsee huovuttamaan kissanleluja. Kehräämistäkin esitellään, samoin villan karstaamista.

Karstat ja villa
Tie villasta langaksi vaatii monia työvaiheita: villa pitää pestä eikä kehräämäänkään pääse, ellei villaa ole myös karstattu. 

Kiinnostavia juttuja on niin paljon, että jos kaikkiin menisin, alkaisi allakka ratkeilla… Mutta haliterapiaan erikoistuneen koiran haluaisin nähdä ja katsoa viitelöintiä vielä uudestaan ja harjoitella neulakinnastekniikkaa. Ja muutamalle opastuksellekin olisi kiva osallistua. Mun muassa. Ei varmaan auta kuin jatkaa esitteen ja allakan yhteen sovittamista. Tapaamisiin Glimsissä!

Glims-esite 2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s